Mobiel Centre Marktonderzoek

Het hoofdkantoor van Mobiel Centre Marktonderzoek staat in Almere. Mobiel Centre heeft drie eigen testcentra in Almere, Eindhoven en Utrecht en huurt in Breda, Hilversum en Groningen een ruimte waar meerdere dagen per week onderzoek wordt uitgevoerd. Verder heeft Mobiel Centre nog een kantoor op Schiphol van waar uit onderzoek wordt uitgevoerd onder reizigers van de luchthaven.

Mobiel Centre is volledig gecertificeerd en houdt zich aan de regels die de MarktOnderzoekAssociatie heeft opgesteld. Mobiel Centre verkoopt niets, maar wil alleen uw mening weten.

U kunt meer lezen over Mobiel Centre Markonderzoek op de website.

Poll: Keurmerken.

Stem

Een keurmerk is een logo dat op een product staat en waaraan men kan zien dat het aan bepaalde eisen voldoet. Als ik de keuze heb tussen een product in de supermarkt MET en een product ZONDER keurmerk, dan:

Update augustus 2019

In de afgelopen maanden hebben we op onze testcentres voor verschillende opdrachtgevers smaaktesten uitgevoerd. Ben je ingeschreven bij Zeyio, dan ontvang je regelmatig een uitnodiging voor een selectievragenlijst. We zijn altijd op zoek naar nieuwe panelleden zowel voor de smaaktesten in Almere als voor smaaktesten in Utrecht en Eindhoven.

Ben je nog geen Zeyio-lid, schrijf je dan snel in en klik op aanmelden.

gebruikersnaam/emailadres: wachtwoord:

Prijswinnaars juli

De prijswinnaars van de verlotingen voor deze maand zijn bekend. De winnaar van de waardebon van € 20,- voor het nieuwe lid is mevrouw uit Maarssen. De winnaar voor het meedoen aan een onderzoek is een heer uit Vianen. De winnaars krijgen hun waardebonnen automatisch thuisgestuurd.

Namens Zeyio® van harte gefeliciteerd en bedankt voor uw deelname.

veel gestelde vragen veel gestelde vragen
Nodig een bekende uit voor Zeyio®
emailadres: